Gastenreviews

Reacties van onze gasten

Annelore
Hallo liebe Frau van Oorschot-Reijntjes,
wir möchten uns ganz herzlich bedanken. Das Huize Tergast war das beste Haus, das wir jemals hatten und wir fahren seit über 30 Jahren in einer großen Gruppe einmal jährlich. Alles stimmte: das Haus ist wundervoll ausgestattet und wunderschön eingerichtet. Sehr sauber und ordentlich! Und es hat eine großartige Atmosphäre. Auch der kleine Park und Sauna und Whirlpool sind super. Und Ihr Verwalter ist sehr, sehr freundlich und zugewandt. Alles was man im Internet sieht, stimmt!!!
Viele liebe Grüße

Dhr. Verhoeven
Fantastische accommodatie! Statige kamers en zeer sfeervol ingericht. Het was heerlijk om in dit huis te verblijven met de vele slaapkamers en badkamers, en de andere voorzieningen. Vooral het opwarmen in de sauna en jacuzzi onder de sterrenhemel was subliem! Het wordt hier nog echt donker en dus kun je sterren kijken vanuit de jacuzzi. Dank voor alles!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ulla Wissmann
letztes Wochenende haben wir eine wunderschöne Zeit in ihrem Huize Tergast verbracht. Anlass war die Goldhochzeit unserer Eltern, die wir mit dieser Reise überrascht haben. Sie haben dort ein wunderschönes, geschmackvoll eingerichtetes Haus, bei dem es an nichts fehlt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden dieses Familientreffen wohl beibehalten. Ganz besonders möchte ich die Sauberkeit in sämtlichen räumen anmerken. Ihre Verwalterin, Frau Velthuis hat uns sehr freundlich empfangen und auch verabschiedet.

Mevr. Bus
Een heel fijn huis voor een grote groep. We waren met 19 personen en hebben zelfs een diner aan huis gehad. De slaapkamers hebben vrijwel allemaal een eigen badkamer en dat is heel fijn .de jacuzzi is ook een pré. De leefruimte is heel fijn en als het mooi weer is is de tuin ook groot genoeg.

Mevr. Braun
Heerlijk huis ! Met div. mogelijkheden, boodschappen,natuur op loopafstand.

Hélène
Wij hebben een geweldig familieweekend gehad in Huize Tergast. Mijn moeder werd 90 jaar en vond het ook heerlijk. Wat een prachtig huis met alles erop en eraan. De jacuzzi was erg in trek, vooral 's avonds onder de lichtjes, voel je je "als een God in Frankrijk"!
Het huis is zeer sfeervol ingericht, waardoor het meteen als een een "thuis' voelt. De heerlijke grote keuken, de speelkamer voor de kinderen, de gezellige woonkamer, met houtkachel, kortom teveel om op te noemen. Wij hebben genoten, zeker een aanrader voor een fanatastisch verblijf!

Dhr. den Doel
We hebben het reuze naar ons zin gehad. Het huis is enorm ruim en uitstekend uitgerust voor een grote familie. Alle slaapkamers hebben douche of bad, wc en wastafel. De kinderen hebben genoten van de tuin, jacuzzi en in de speelkamer. In de omgeving is voldoende te doen in bos, dierentuin en hunebeddencentrum.

Mevr. Raaijmakers
Met een groep mensen met een verstandelijke beperking een midweek genoten in dit fantastische huis! Net als vorig jaar werden we zeer vriendelijk ontvangen. Op deze accommodatie valt helemaal niets aan te merken..

Anton
Alle verwachtingen zijn waargemaakt.

Mevr. van oeveren
de gezelligheid met elkaar in zo'n compleet huis, geweldig om nooit te vergeten.

Mevr. Veenman
We hebben een heerlijk weekend gehad met onze familie. Voor iedereen een eigen kamer met douche/bad en wastafel en toilet. Een karakteristiek huis voorzien van alle gemakken. Het weer was bar slecht. Daartegenover waren de sauna en jacuzzi heerlijk.

Mevr. Heuts
Liedjes, quizzen, gourmetten, maar bovenal pake tachtig jaar. Pake en beppe hebben enorm genoten van de aanwezige familie. Pake zat de hele dag bij de kachel en beppe genoot van alle details in het huis: mooie gordijnen overal, de themainrichting van de slaapkamers en de smaakvolle woonaccessoires. De kinderen en kleinkinderen chillden in jacuzzi en sauna. Verder lekker gewandeld en gebruik gemaakt van alle faciliteiten die Huize Tergast ons bood."
"Het kost wat, maar dan heb je ook wat...."

Fam. Haasbeek
Waar vind je een huis voor 20 personen? We kwamen uit bij Huize Tergast. We hebben genoten. Alles is af. Oma, kinderen, kleinkinderen, allemaal een eigen plek. Een leuk spel, bubbelbad, geweldige keuken, 2 vaatwassers, open haard en een goed glas wijn. Een mooie herinnering rijker en met de wens om terug te komen gaan we allemaal weer naar huis.

Mevr. Gruijters
We hebben allemaal een super leuke vakantie gehad! In het begin was iedereen elkaar kwijt door al die deuren! We hebben allemaal heerlijk genoten in de jacuzzi!! Heel erg bedankt voor de fijne vakantie!!