Voor elk wat wils

Bistro Luf om te genieten met liefde

Bistro Luf

Culinair genieten in een ongedwongen sfeer, dat is Bistro LUF. Iedereen kan er zonder zorgen genieten van culinaire hoogstandjes, want ook kinderen zijn er meer dan welkom. Het interieur van Bistro LUF straalt gezelligheid uit en ook het terras mag er zeker zijn. Het eten is er ook meer dan betaalbaar, dus je kan er ook terecht voor een heerlijk familiediner. Bij Bistro LUF merk je zeker een passie voor voeding en daarom is dit restaurant zeker een aanrader.

Wiemel restaurant in Gieten Gasselte

De Wiemel

Gasterie 'De Wiemel' is een ruim restaurant dat door de sfeervolle inrichting een intieme sfeer heeft. Met mooi weer vermaken de kinderen zich buiten in de speeltuin, terwijl de volwassenen van de zon genieten op het terras. De Wiemel is meer dan een restaurant. Het is een dagje uit met familie, vrienden of collega’s.

Brasserie in Gasselte

Brasserie De Berken

Zoekt u een gezellig restaurant in Drenthe waar u lekker kunt eten? Of heeft u zin in een lekkere kop koffie met huisgemaakte taart? Kom dan naar Brasserie De Berken. Op de stamtafel liggen kranten voor u klaar. Bij minder mooi weer brandt de houtkachel en kunt u zich nestelen op de bankjes met een lekker drankje.

overnachten in B&B Lhee tijdens oogstdag

Restaurant Le Boumerang

Restaurant Le Boumerang ligt in het mooie Drentse dorp Gasselte. U kunt binnen of op het (verwarmde) terras genieten van een heerlijke maaltijd. De kok heeft per seizoen een aparte menukaart.

Maotie restaurant in Gasselete

't Maotie

Restaurant Pannenkoekboerderij 't Maotie in Gasselte is uitermate geschikt voor uw familieparty, huwelijksdag, verjaardag, personeelsfeest e.a. Het pand is geheel in boerderijstijl met een sfeervol interieur, open haard, een besloten tuin en een groot terras.