Uw gastheer en gastvrouw

heten u van harte welkom

Wij, André en Marjon van Oorschot, hopen dat u zult genieten in ons vakantiehuis Huize Tergast. We hebben ons best gedaan om het huis van binnen en van buiten optimaal in te richten. We houden zelf van veel luxe, maar ook van een zekere eenvoud. Deze beide zijn gecombineerd in dit grootse vakantiehuis.

We doen ons best om karakteristieke, monumentale panden in ere te herstellen en we vinden het fijn om de pracht en praal van deze panden te delen met andere mensen. Dit burgemeestershuis stamt uit 1905 en is een provinciaal monument. Er zijn vele stijlelementen uit de Jugendstil en de Neoclassicistische periode te herkennen.

Naast deze prachtige woning hebben we enkele andere monumenten gerestaureerd. In 2004 zijn we gestart met de verbouw van ons eerste rijksmonument: een oude pastorie in de Eifel, Duitsland. Nu hebben we 4 vakantiehuizen, 3 in Duitsland en 1 in Nederland. Dit zijn alle monumentale huizen met veel historie. Daarnaast hebben we een monumentale boerderij in Lhee, bij Dwingeloo, waar we een Bed and Breakfast hebben. Op de 'links' onderaan de pagina kunt u doorklikken naar de websites van deze huizen. B&B Lhee ligt in Drenthe. Landhaus Waldeifel, De Oude Pastorie en Ferienhaus "Im Kylltal" liggen in de Eifel. Het zijn allemaal luxe vakantiehuizen met eigen zwembad, bioscoop, sauna en/of jacuzzi.

Als u bij Huize Tergast aankomt, wordt u verwelkomt door één van onze beheerders. Zij leiden u rond door het huis en zijn er om u te helpen bij vragen of problemen.

We hopen dat u een paar heerlijke dagen in Huize Tergast zult doorbrengen!

André en Marjon van Oorschot