Zwemmen: binnen of buiten

buitenzwembad in Gasselternijveen

Openluchtzwembad Gasselternijveen

Gasselternijveen beschikt over een uniek verwarmd openlucht zwembad, met een prachtige zonneweide en apart kleuterbad. Voor de kleintjes is er een leuke glijbaan en diverse speeltoestellen op de zonneweide. De variërende waterdieptes zijn duidelijk gemarkeerd met drijvende scheidingslijnen. Het recreatiebad leent zich voor allerhande wateractiviteiten. Het diepe bad (25 meter) heeft 2 duikplanken.
Geopend van mei tot september. Meer over het zwembad leest u hier. (1 km)

zwemmen in de natuurlijke plas bij Gasselte

't Nije Hemelriek

’t Hemelriek staat al jaren bekend als de perfecte plek om ’s zomers je handdoek op het zand neer te leggen en te genieten van zon, water en strand. Door het tropisch gekleurde water, de haast ondoordringbare bosjes die de waterplas omzomen en het witte strand zoeken veel mensen de verkoeling bij ’t Hemelriek. Daarnaast is er een speel- en zonweide met speeltoestellen, een kiosk voor de nodige versnaperingen en een toilettengroep met heren- en damestoiletten. Na het zonnen kunt u afkoelen en genieten op het terras van ons restaurant.
Toegang is gratis. Hier vindt u alles over 't Hemelriek. (6,5 km)

subtropisch zwembad assen

Subtropisch zwembad

In het subtropisch zwemparadijs kan iedereen, jong en oud, genieten van volop waterplezier. Trotseer de golven in het golfslagbad, laat u meevoeren in de wildwaterkreek of waag een afdaling van de glijbaan. Tijd voor ontspanning is er in de whirlpools, sauna’s (gekleed) en de kruidenbaden. Het peuterbad biedt volop speelplezier aan onze jongste gasten. Een baantje trekt u in één van de 25-meter baden, binnen of buiten.
Alles over de openingstijden en tarieven vindt u hier. (25 km)