Golfen, tennissen of wandelen

Wandelen door de toppen van de bomen.

Wandelen

Op de Hondsrug kun je het hogerop zoeken! De Hondsrug is een langgerekte zandrug die van Emmen tot aan Groningen loopt, en is daarmee een van de hoogste gedeeltes van Drenthe. Wil je nog verder de hoogte in? Maak dan een wandeling over het Boomkroonpad. Op dit bijzondere pad in de boswachterij Gieten-Borger loop je letterlijk tussen de toppen van de bomen door.
Meer over wandelen op de Hondsrug leest u op de site van Staatsbosbeheer.

heerlijke fietsen vanuit uw vakantievilla

Fietsen

Er zijn vele prachtige fietsroutes vanuit Gasselternijveen, maar ook iets verderop vanuit Borger of Anderen. Een 60 km lange route door bos, heide en mooie esdorpjes, vindt u op www.route.nl. Op deze website vindt u nog veel meer mooie, kortere of langere, fietsroutes.
U kunt zelf fietsen meebrengen of ter plaatse huren. Meer informatie vindt u hier.

Golf bij uw luxe villa op de hondsrug

Golfen

De parkbaan van golfclub "de Semslanden" vindt u op de hellingen van de Hondsrug in de directe omgeving van Gasselternijveen. De "Semslanden" beschikt over een 18-holes Championshipcourse die in de wijde omgeving wordt geroemd om zijn uitstekende kwaliteit en zijn schoonheid. Bijzonder bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen vormen een uitdaging voor iedere gevorderde speler en speelster.
Er is een drivingrange met 19 afslagplaatsen waarvan er 11 zijn overdekt. De drivingrange heeft een unieke lengte van ruim 300 meter en een breedte van ruim 100 meter. (4 km)

Tennissen in Gasselternijveen

Tennissen

Vindt u het leuk om tijdens uw vakantie een balletje te slaan op de tennisbaan? Ook dit is op Vakantiepark HunzePark mogelijk. Game, set en match! Voor € 12,50 (prijs 2017) kunt u al een uur spelen op de tennisbaan van TC Gasselternijveen. Dit kunt u regelen via de website van de tennisclub. (1 km)

Paardenrijden vanuit de manege in Gasselte

Paardrijden

Dagelijkse bosritten, ook speciaal voor ongeoefende vakantiegangers, dwars door de prachtige Drentse Staatsbossen. Het is een belevenis! Dit wordt georganiseerd door Manege Gasselte. Elke zondag, tussen 10.00 uur en 12.00 uur, is er een vaste tocht met thema; alle overige dagen van de week zijn er ritten op afspraak. Wilt u samen met uw paard op vakantie? U kunt uw paard bij Manege Gasselte stallen. Neem contact op over alle mogelijkheden. (4 km)